KBC

Zin in de job van je leven? Maak het mee als adviseur Verzekeringen!

Boek uw afspraak Nieuwsoverzicht / Zin in de job van je leven? Maak het mee als adviseur Verzekeringen!
Adviseur verzekeringen vacature
KBC-verzekeringsagentschap Struye & Jennes is een hecht, dynamisch team onder leiding van Rik Struye, zelfstandige verzekeringsagent. Wil jij daar graag deel van uitmaken? Ter versterking van ons team zijn wij dringend op zoek naar een adviseur Verzekeringen met goesting. Misschien ben jij dat wel?

Ons motto? ‘Fast, fair & friendly service’. We zijn dan ook op zoek naar iemand die energie krijgt van warm klantencontact en zich vlot in een team integreert. We hechten veel belang aan een positieve werksfeer en open communicatie. We vinden het dan ook belangrijk dat jij je goed voelt in ons team, want pas dan kan je ook onze klanten op een positieve manier benaderen en verder helpen.

Als adviseur verzekeringen ben je het aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon voor onze klanten. Je komt dagelijks in contact met uiteenlopende klanten van ons agentschap: niet alleen particulieren maar ook vrij beroepers, ondernemers, bedrijven en instellingen uit heel diverse sectoren. Allemaal trouwe klanten die veel expertise en het juiste advies nodig hebben in deze complexe materie. Je neemt dossiers te harte en denkt proactief mee om klanten verzekeringsproducten op maat te adviseren en schadegevallen af te handelen.

Hoe ziet jouw dag eruit?
• Als adviseur help je klanten met al hun verzekeringsvragen, meestal op kantoor maar soms ga je ook naar hen toe.       Commerciële kansen ontgaan jou niet.
• Zelfstandig offertes opmaken, polissen opstellen en onderhandelen met je klanten. Uiteraard kun je altijd rekenen op de ondersteuning van je ervaren collega’s.
• In deze veelzijdige functie maak je ook schadedossiers aan en zorg je voor het administratieve beheer ervan.   Onderhandelen met de maatschappij en experts maakt daar deel van uit.
• Je bouwt een vertrouwensrelatie uit met je klanten, KBC Verzekeringen en de experts.

Wat verwachten we van jou?
• Je hebt commerciële feeling, bent vlot in de omgang en klantgericht.
• Je beschikt over de nodige digitale en administratieve skills.
• Je speelt proactief in op de behoeften van onze klanten en verleent advies op een professionele manier.
• Je durft zelf initiatief te nemen en je werkt resultaatgericht.
• Je beheert je dossiers nauwgezet en houdt zorgvuldig alle betrokkenen op de hoogte.
• Je hebt interesse in de verzekeringswereld en bent leergierig. Je kunt goed samenwerken en stelt het teamresultaat voorop.

Wat hebben we te bieden?
Je komt terecht in een dynamisch kantoor te Haacht bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen.
We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt dus alle kansen om te groeien in je job!

Interesse? Laat van je horen!
Heb je minstens een bachelordiploma (bij voorkeur Financiën en Verzekeringswezen) en spreekt de verzekeringswereld je wel aan? Stuur je sollicitatiebrief en cv dan meteen naar rik.struye@verz.kbc.be

Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij Rik Struye op het nummer 016 60 50 64.